2014-11-02 10:28:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Misztikus élményben lesz része

Napi horoszkóp november 2-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Mars még mindig jól kapcsolódik a Neptunuszhoz, s ez erősíti az ön személyes varázsát, vonzerejét. Valamiféle misztikus, spirituális vagy vallásiélményben lesz része, ha hisz a saját belső, „természetfeletti” erejében. Ez a bolygókapcsolat gyakran párosul a kereszténység kutatásával, az egyetemességbe vetett hittel, vagy olyan kultuszokkal, melyek a szellemi erővel foglalkoznak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó bolygója a Vénusz a Hold hatása alatt van. Ma nem lesz a legszorgalmasabb kedvében. Ettől függetlenül muszáj lesz valamilyen módon foglalkoznia az emberekkel. Ha őszinte lesz hozzájuk, komoly sikerekre számíthat. Rokonaival, barátaival és mindenkivel képes lesz egy hullámhosszra kerülni. Főleg édesanyjával fogják megérteni egymást. Akár otthon marad, akár szórakozni megy, mindenképpen jól fogja érezni magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Mindenféle üzleti tranzakciók, ingatlanok adásvétele és jogi ügyletek szempontjából kedvező ez az időszak. Pozitív gondolkodása segíti önt. Elméje tiszta, optimizmusa határtalan, kis önfegyelemmel még a legnehezebb problémákkal is meg tud birkózni. Nyitottá válik az új információk befogadására. Remek alkalom gondolatébresztő témák tanulmányozására.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Uralkodó bolygója a Hold, a 9. sorsterületről mosolyog önre. Ki szeretne szakadni a normális, hétköznapi rutinból, de nem szívesen hagyná el a megszokott környezete biztonságát. Mit szólna valami új tantárgy felvételéhez, vagy egy kis szellemi kalandozáshoz otthon, mint pl. könyvolvasás, meditáció vagy egy képzeletbeli utazás egy távoli vidékre?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az ön uralkodó bolygója, a Nap kellemetlen fényszögben van az Uránusszal. Folyamatosan szükségét érzi, hogy mások előtt igazolja magát, ezért fontos önnek a partner, a barátság és a karrier. Az Uránusz a nyugtalanság bolygója, emiatt ön olyan ember látszatát kelti, aki mindig veszekszik. Hajlamos lesz azt gondolni magáról, hogy mindent tud, és ezzel másoknak elég sok nehézséget okoz. Ez a fényszög bizonyos uralkodási vágyat fejleszt önben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr maradt a Mérleg jegyében. A Mérleg jegye tompítja kritizáló hajlamát, gyengéddé válik, szépen viselkedik, szépen beszél, és feddhetetlen szeretne lenni. A Jupiter jó adag optimizmussal ajándékozza meg, másokkal jól megérteti majd magát, és nagyon szeret filozofálni. A napokban tett utazásai komoly haszonnal kecsegtetik majd. Ez az aspektus felettébb kiváló, ha Ön irodalommal, újságírással, kiadói tevékenységgel, tanítással, vagy logopédiával foglalkozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Merkúr még napokig az ön személyiségházában marad. A bolygóállás kulcsszava: én tudat. Ön kíváncsibbá válik, mint általában, nyugtalan lesz és kicsit idegesebb is. A Hold kellemetlen fényszöge megfázásos problémákat idézhet elő, vigasztalja az a tudat, hogy mindez nagyon gyorsan elmúlik. Ettől függetlenül magas szellemi erővel rendelkezik, nagyon gyorsan gondolkodik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Az ön jegyében tartózkodik a Vénusz, csak most támadja az Uránusz. Ebben a fényszög kapcsolatban felerősödik önben a szabadságvágy. A kapcsolat szorongást válthat ki önben, ha viszont felszámolja, és tartósan egyedül élne, az pánikot eredményezne. A legjobb megoldás, várni, amíg a két bolygó eltávolodik egymástól, ez csak napok kérdése.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az ön uralkodó bolygója a 9. sorsterületen ragyog. Ég a tanulási vágytól, és ez egy kiváló alkalom, hogy jelentkezzen valamilyen tanfolyamra, vagy újra beüljön az iskolapadba. Egy új szerelmi kapcsolat is kezdődhet. Készen áll a szellemi lelki fejlődésre, s a kapcsolatai ilyenkor e folyamat katalizátorává válnak. Egy új társ is feltűnhet a színen, aki kiváltképp segítségére lesz ebben.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Plútó rendelkezik még mindig az ön horoszkópjával, de most kellemes fényszögben áll saját helyével. Számos lehetősége adódik befolyásos vagy hatalmon lévő emberek révén. Tartsa nyitva a szemét és ápolja a barátságokat ezekben a körökben. Egyébként legjobb, ha ilyenkor csapatban dolgozik az ember, vagy társas vállalkozásokban tevékenykedik. Ha változtatásokat érez szükségesnek bármely kapcsolatában, most itt az alkalom, hogy kreatív módon és nagyobb zökkenők nélkül sort kerítsen rájuk.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Uralkodó bolygója az Uránusz jó fényszöget vet saját házára. Műszaki vagy okkult területeken érdemes ilyenkor társulni vagy ilyen irányú tanulmányokba kezdeni. Készen állhat az újra, az izgalmakra. Régi kapcsolatai egyszer csak idejétmúltnak tűnnek - új és különös emberek léphetnek életébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold készül átlépni a Kos jegyébe, már nem tudja annyira segíteni önt. Az Uránusz a pénzügyei körül fennforgásokat okozhat. Nyugodtan váltson foglalkozást, akár egészen váratlanul, különösen, ha a munkája már túl unalmassá és fojtogatóvá vált. Az ez után következő hónapok az anyagi helyzetét érintő váratlan ingadozások időszaka lehet, Így vagy úgy. Bármi megtörténhet, amit egyéni fejlődése érdekében meg kell tapasztalnia, és ha menet közben ez kiborítónak tűnik, a végeredmény pozitív lesz.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: